ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δεν ξέρετε ποιος θέλει να σας βοηθήσει, εκτός εάν ζητήσετε βοήθεια!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2019

Μάθετε για τη συλλογική χρηματοδότηση και πώς λειτουργεί το Give Joy:

Ξεκινήσαμε το Give Joy το 2019 με μια απλή και μοναδική ιδέα: να διευκολύνουμε τη φιλανθρωπία ενισχύοντας τα άτομα και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να σπάσουν τα εμπόδια μεταξύ μας και μέσα μας. Η αποστολή μας ως φιλανθρωπική πλατφόρμα είναι να αλλάξουμε τη ζωή μέσω της συμπόνιας και της δέσμευσης αφοσιωμένου προσωπικού και εθελοντών που παρέχουν βιώσιμες, πολύ αποτελεσματικές , με βάση την κοινότητα υπηρεσίες σε φτωχούς και άπορους. Επίσης, εκτός από ανθρωπιστικούς σκοπούς, προσφέρουμε την ευκαιρία σε κάθε άτομο να δημοσιεύσει τις προσωπικές του εκστρατείες για τη συγκέντρωση χρημάτων με την ελπίδα ότι η πλατφόρμα μας βοηθάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Όλοι μας θα πρέπει να μάθουμε για τους σκοπούς της συλλογικής χρηματοδότησης και πώς αυτή η πράξη καλοσύνης βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ;

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είτε είστε μεμονωμένα άτομα είτε οργανισμοί, κάντε κλικ στο κουμπί για να ξεκινήσετε τη συλλογή χρημάτων στο διαδίκτυο!

44Εκστρατείες
€3,370Δωρίστηκαν
56Δωρητές

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ

Μας αρέσει να βλέπουμε τον εαυτό μας ως « ΧΕΡΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» μέσα από την καλοσύνη σας!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να διαθέσουμε μέσω της πλατφόρμας μας την πράξη της προσφοράς και της βοήθειας μεταξύ ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το σκοπό, ανθρωπιστικό ή προσωπικό ελπίζουμε ότι μερικές από τις εκστρατείες μας θα καταφέρουν να πετύχουν και να δώσουν χαρά στους κτήτορες τους!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολες και χαλεπές εποχές για όλους μας και η λέξη «όραμα» είναι μικρή για να περιγράψει τα πράγματα, αλλά ελπίζουμε ότι ακόμη και με αυτή τη νέα πλατφόρμα θα καταφέρουμε να προσθέσουμε κάτι στο παγκόσμιο σύστημα συγκέντρωσης χρημάτων και δωρεάς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Σχεδιάζαμε αυτήν την πλατφόρμα και το έργο εδώ και πολύ καιρό και ενώ θέλουμε να το κάνουμε γνωστό στη χώρα μας την Ελλάδα, ελπίζουμε τελικά ότι θα αναπτυχθεί παγκοσμίως. Η ιστορία μας ξεκινά τώρα και μετράει ...

Στείλτε μας email : givejoyinbox@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε πληροφορία ή απάντηση χρειάζεστε!

elΕλληνικά