Campaigns

Save animals from fire!

Σώστε τα ζώα από τη φωτιά!

Οκτ 2021
1 Donation
0.02%

Donation for the rescued animals of the fires of Greece

0.02% Raised
€1.00 donated of €5,000.00 goal
1 Donors
Μέρες που απομένουν

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τα τραυματισμένα άγρια, δεσποζομενα ή αδέσποτα ζώα από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Τα χρήματα θα καλύψουν ανάγκες σίτισης και ιατροφαρμακευτικης περίθαλψης, όπως και αγορά υλικού (crate, λουράκια κλπ). Θα αποδοθούν επωνύμως και με παραστατικά σε αρμόδιους αποδέκτες. Ας ξαναφτιάξουμε τον κόσμο μας!

Let us all help together the injured wild, dominant or stray animals from the fires in Greece. The money will cover the needs of nutrition and medical care, as well as the purchase of material (crate, straps, etc.). They will be returned by name and with documents to competent recipients. Let’s rebuild our world!

Μοιραστείτε στο facebook και το Twitter:
Η δωρεά σας
Στοιχεία
Όροι και Προϋποθέσεις

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της δωρεάς σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην [πολιτική_απόρρητου].

Όροι χρήσης του Give Joy :

Γενικοί Όροι :Όροι χρήσης του Give Joy
Ο ιστότοπος απευθύνεται σε επισκέπτες / χρήστες που:

1. Οι δημιουργοί του έργου δεν χρησιμοποιούν το λογαριασμό κάποιου άλλου, τον προωθητή ή τον επισκέπτη χωρίς τη συγκατάθεσή του ή την άδειά του.

2. Δεν απαγορεύεται για οποιονδήποτε λόγο η πρόσβαση και η χρήση του ιστότοπου.

3. Πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 18α γενέθλιά τους και να έχουν πλήρη νομική ικανότητα ή να είναι μεταξύ 14-17 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι εργάζονται με τη συγκατάθεση, την ευθύνη και τη φροντίδα ενός γονέα / κηδεμόνα ή άλλου αρμόδιου φορέα και έχουν εκπληρωθεί όλα σύμφωνα με το διατάξεις της τάξης του τόπου κατοικίας.

4. Οι επισκέπτες / χρήστες του ιστότοπου επιβεβαιώνουν και εγγυώνται ότι συναινούν με τα παραπάνω, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα δεδομένα στις αιτήσεις της σχετικής ενότητας καθώς και ότι δηλώνουν υπεύθυνα ότι όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται είναι ακριβείς και αληθείς.

5. Εάν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, αντιληφθεί ότι τα δεδομένα που αναφέρονται είναι ανακριβή, διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αποκλείσει τον λογαριασμό του.
due to a User.

6. Κάθε δημιουργός που υποβάλλει για έγκριση στο έργο givejoyinbox@gmail.com, πρέπει να ορίζεται βάσει της αρχής ενός συγκεκριμένου οικονομικού στόχου. Η χρονική περίοδος θα είναι όσο χρειάζεται για την ολοκλήρωση των στόχων της εκστρατείας, με μέγιστο χρόνο 6 μήνες μετά την έναρξη της εκστρατείας.

7. Σε κάθε περίπτωση, ο Διαχειριστής της Ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση ή τη χρήση της σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο χωρίς να απαιτείται ειδική αιτιολόγηση για την άρνηση / διακοπή.

8. Οι δωρεές γίνονται με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό Paypal. Στο μέλλον, οι δωρεές μπορεί επίσης να είναι δυνατές, επίσης μέσω τραπεζικής ηλεκτρονικής τραπεζικής (web banking) ή απευθείας μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον , ή αυτή η δυνατότητα θα δοθεί μόνο σε Οργανισμούς, ΜΚΟ, εταιρείες και όχι σε ιδιώτες.

9. Απαγορεύεται στους δημιουργούς να στέλνουν spam e-mail ή μαζικές αποστολές σε άγνωστες διευθύνσεις για να προωθήσουν το έργο, αυτό μπορεί να προκαλέσει την άμεση διακοπή του έργου.

10. Ο μέγιστος αριθμός έργων ανά δημιουργό είναι 4 ανά έτος. Για συνειδητοποίηση περισσότερο. Στοιχεία επικοινωνίας givejoyinbox@gmail.com

11. Τα ποσά κάθε συνεισφοράς πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ 1 και 10000 ευρώ, όταν οι συνεισφορές γίνονται μέσω PayPal. Για να κάνετε μεγαλύτερες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα στοιχεία givejoyinbox@gmail.com

12. Κάθε υποψήφιος σχεδιαστής υποβάλλει τον υποψήφιο προς έγκριση για χρηματοδότηση της εργασίας του στη διεύθυνση givejoyinbox@gmail.com. Μόλις εγκριθεί,
(συνήθως εντός 2 εργάσιμων ημερών) μπορεί να το στείλει σε τρίτους τον ιστότοπο που τον δημιούργησε ή μέρος αυτού ή έναν σύνδεσμο στον οποίο θα αναφέρεται για λόγους προώθησης και πληροφοριών που θα αυξήσουν τη χρηματοδότησή του.

13. Κάθε δημιουργός ανοίγει, αν δεν έχει, έναν προσωπικό λογαριασμό στο Paypal όπου συλλέγονται απευθείας, εξαιρουμένων των αναφερόμενων αναλυτικών δαπανών, οι συνεισφορές που λαμβάνει από τους υποστηρικτές της δουλειάς του.

14. Τα χρήματα που κατάφερε να συλλέξει η εκστρατεία σας θα κατατεθούν στον λογαριασμό σας στο Paypal εντός 1 εβδομάδας από την ημερομηνία λήξης της εκστρατείας σας.

15. Οι δωρεές δεν επιστρέφονται για οποιονδήποτε λόγο. Διαβάστε τους όρους πριν κάνετε δωρεά και ελέγχετε πάντα το ποσό που δωρίζετε για τυχόν λάθη. Οι δωρεές είναι τελικές και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του Give Joy, μπορείτε να αποχωρήσετε από τον ιστότοπο.

Μοιραστείτε στο facebook και το Twitter:
elΕλληνικά