Campaigns

Helping kid 15 years old

Helping kid 15 years old

Μάιος 2022
Δεν υπάρχει ακόμη δωρεά
0.00%

Βοηθήστε ένα παιδί που έχει ανάγκη να μην χάσει τα πόδια του έφυγε από την πατρίδα του από τον πόλεμο στην Ελλάδα ζώντας σε δύσκολες συνθήκες αγωνιζόμενος για μια καλύτερη ζωή. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δημόσιο νοσοκομείο όπου υπάρχει έλλειψη ιατρικής φροντίδας και εάν δεν λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα και ιατρική φροντίδα που χρειάζεται. Αν συνεχιστεί αυτό θα χάσει τα πόδια του από γάγγραινα. Είναι πολύ νέος για να πρέπει να ζήσει στο μέλλον με αναπηρία πριν έχει την ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τον μεταφέρουμε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερα και θα γίνει καλύτερος και θα επικεντρωθεί σε ένα υγιές μέλλον. Παρακαλώ βοηθήστε με σε αυτό για αυτόν. Οποιαδήποτε ποσότητα θα βοηθήσει. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και τη βοήθεια ενός παιδιού που έχει ανάγκη.

0.00% Raised
€0.00 donated of €500.00 goal
0 Donors
Μέρες που απομένουν

 

Βοηθήστε ένα παιδί που έχει ανάγκη να μην χάσει τα πόδια του

έφυγε από την πατρίδα του από τον πόλεμο στην Ελλάδα ζώντας σε δύσκολες συνθήκες αγωνιζόμενος για μια καλύτερη ζωή.  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δημόσιο νοσοκομείο όπου υπάρχει έλλειψη ιατρικής φροντίδας και εάν δεν λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα και ιατρική φροντίδα που χρειάζεται.  Αν συνεχιστεί αυτό θα χάσει τα πόδια του από γάγγραινα.  Είναι πολύ νέος για να πρέπει να ζήσει στο μέλλον με αναπηρία πριν έχει την ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του.

Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τον μεταφέρουμε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, θα μπορέσουν να κάνουν περισσότερα και θα γίνει καλύτερος και θα επικεντρωθεί σε ένα υγιές μέλλον.  Παρακαλώ βοηθήστε με σε αυτό για αυτόν.  Οποιαδήποτε ποσότητα θα βοηθήσει.  Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και τη βοήθεια ενός παιδιού που έχει ανάγκη.

Help a child in need from losing his feet

fled from his home country from war to Greece living in hard conditions struggling for a better life.     He is currently in a public hospital where there is a lack of medical attention and if he is not getting the proper  attention and medical care he needs. If this continues he will lose his feet to gangrene.  He is too young to have to live future living with a disability before he has a chance to stand on his own two feet.

I’m a confident we can transfer him to a private hospital they will be able to do more and he can get better and focus on a healthy future.      Please help me to this for him.   Any amount will help.   Thank you  for your genorsity and helping a child in need.

Μοιραστείτε στο facebook και το Twitter:
Η δωρεά σας
Στοιχεία
Όροι και Προϋποθέσεις

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη διεκπεραίωση της δωρεάς σας, την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε αυτόν τον ιστότοπο και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στην [πολιτική_απόρρητου].

Όροι χρήσης του Give Joy :

Γενικοί Όροι :Όροι χρήσης του Give Joy
Ο ιστότοπος απευθύνεται σε επισκέπτες / χρήστες που:

1. Οι δημιουργοί του έργου δεν χρησιμοποιούν το λογαριασμό κάποιου άλλου, τον προωθητή ή τον επισκέπτη χωρίς τη συγκατάθεσή του ή την άδειά του.

2. Δεν απαγορεύεται για οποιονδήποτε λόγο η πρόσβαση και η χρήση του ιστότοπου.

3. Πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 18α γενέθλιά τους και να έχουν πλήρη νομική ικανότητα ή να είναι μεταξύ 14-17 ετών, υπό την προϋπόθεση ότι εργάζονται με τη συγκατάθεση, την ευθύνη και τη φροντίδα ενός γονέα / κηδεμόνα ή άλλου αρμόδιου φορέα και έχουν εκπληρωθεί όλα σύμφωνα με το διατάξεις της τάξης του τόπου κατοικίας.

4. Οι επισκέπτες / χρήστες του ιστότοπου επιβεβαιώνουν και εγγυώνται ότι συναινούν με τα παραπάνω, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα δεδομένα στις αιτήσεις της σχετικής ενότητας καθώς και ότι δηλώνουν υπεύθυνα ότι όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται είναι ακριβείς και αληθείς.

5. Εάν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας, αντιληφθεί ότι τα δεδομένα που αναφέρονται είναι ανακριβή, διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ή να αποκλείσει τον λογαριασμό του.
due to a User.

6. Κάθε δημιουργός που υποβάλλει για έγκριση στο έργο givejoyinbox@gmail.com, πρέπει να ορίζεται βάσει της αρχής ενός συγκεκριμένου οικονομικού στόχου. Η χρονική περίοδος θα είναι όσο χρειάζεται για την ολοκλήρωση των στόχων της εκστρατείας, με μέγιστο χρόνο 6 μήνες μετά την έναρξη της εκστρατείας.

7. Σε κάθε περίπτωση, ο Διαχειριστής της Ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πρόσβαση ή τη χρήση της σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο χωρίς να απαιτείται ειδική αιτιολόγηση για την άρνηση / διακοπή.

8. Οι δωρεές γίνονται με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό Paypal. Στο μέλλον, οι δωρεές μπορεί επίσης να είναι δυνατές, επίσης μέσω τραπεζικής ηλεκτρονικής τραπεζικής (web banking) ή απευθείας μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον , ή αυτή η δυνατότητα θα δοθεί μόνο σε Οργανισμούς, ΜΚΟ, εταιρείες και όχι σε ιδιώτες.

9. Απαγορεύεται στους δημιουργούς να στέλνουν spam e-mail ή μαζικές αποστολές σε άγνωστες διευθύνσεις για να προωθήσουν το έργο, αυτό μπορεί να προκαλέσει την άμεση διακοπή του έργου.

10. Ο μέγιστος αριθμός έργων ανά δημιουργό είναι 4 ανά έτος. Για συνειδητοποίηση περισσότερο. Στοιχεία επικοινωνίας givejoyinbox@gmail.com

11. Τα ποσά κάθε συνεισφοράς πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ 1 και 10000 ευρώ, όταν οι συνεισφορές γίνονται μέσω PayPal. Για να κάνετε μεγαλύτερες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα στοιχεία givejoyinbox@gmail.com

12. Κάθε υποψήφιος σχεδιαστής υποβάλλει τον υποψήφιο προς έγκριση για χρηματοδότηση της εργασίας του στη διεύθυνση givejoyinbox@gmail.com. Μόλις εγκριθεί,
(συνήθως εντός 2 εργάσιμων ημερών) μπορεί να το στείλει σε τρίτους τον ιστότοπο που τον δημιούργησε ή μέρος αυτού ή έναν σύνδεσμο στον οποίο θα αναφέρεται για λόγους προώθησης και πληροφοριών που θα αυξήσουν τη χρηματοδότησή του.

13. Κάθε δημιουργός ανοίγει, αν δεν έχει, έναν προσωπικό λογαριασμό στο Paypal όπου συλλέγονται απευθείας, εξαιρουμένων των αναφερόμενων αναλυτικών δαπανών, οι συνεισφορές που λαμβάνει από τους υποστηρικτές της δουλειάς του.

14. Τα χρήματα που κατάφερε να συλλέξει η εκστρατεία σας θα κατατεθούν στον λογαριασμό σας στο Paypal εντός 1 εβδομάδας από την ημερομηνία λήξης της εκστρατείας σας.

15. Οι δωρεές δεν επιστρέφονται για οποιονδήποτε λόγο. Διαβάστε τους όρους πριν κάνετε δωρεά και ελέγχετε πάντα το ποσό που δωρίζετε για τυχόν λάθη. Οι δωρεές είναι τελικές και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του Give Joy, μπορείτε να αποχωρήσετε από τον ιστότοπο.

Μοιραστείτε στο facebook και το Twitter:
elΕλληνικά